Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

1382 Mesaj 986 Konu- Gönderen: 2024 Üye - Son üye: link
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: domain karşılığı kurulum  (Okunma Sayısı 253 defa)
suskunlugum34
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Mart 03, 2010, 01:42:16 ÖS »

selam arkadaşlar uğraşsam belkide bunuda beceririm eminim ama elimde 4 adet domainvar ve bunlardan biri karşılığında bana burdaki video sistemlerinden birini kurabilecek arkadaşvarmı domain  www.ozelclub.net  dir ve isimtescildedir ve 2 ay felan olmustur sanırım dahafazla değil e-mail azizkaynar@gmail.com e-mail atmanızı rica ederim
cykilic
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Mart 17, 2010, 12:22:16 ÖÖ »

İsterseniz kurulumunu yapabilirim fakat Türkçe karakterlerde problem var.
ilizyonist
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 24, 2010, 12:19:55 ÖÖ »

selamun aleyküm arkadaslar bakın ben kendi adıma hiçmi hiç phpmation kurmamaıstım denemiştim ama yapamamıstım bunu  douwland ettikten  sonra önemli olan  sunucun özellikleridir  ben  ismini vermiyorum reklam olmasın bir yerden reseller aldım ve bana özel guvenlik altında bunu kurdum ffmpeg mencoder gibi phpsheld hatasına kadar hepsını kapsayan  codecler hostum akuruldu bunu sağlayan bir hostcu bulmak önemli olan bir çok firma sadece sizin için phpmation kurulmasındaki gerekli ayarları size özel hale getirmeyebilir zira bazı ayarları hakikaten güvenlik açığı yaratmaktadır

çok konustum ama  ksıacası ben kurdum buyrun demo http://www.locadan.com

şimdi düşünüyorum gercekten 250 dolar gibi bir masrafla bunun tam sürümünü alsammı diye zira ben yetneğimce bir kac yerini editledim ama bir çok yerinde
These Settings are not yet available in this version. dıyor yani lisans istiyor
arkadaım bence sen bunu kuracak  kişi yerine bunun calısmasını sağlayacak gerekli codec ve ayarları sağlayacak host bakmalısın benim resellerim var makinam var gibi cevapları yazmadan önce bir düşün pekş bunlar var ama ben neden calıstıramıyorum diye demekki bu ayarlar yapılmamaıştır kurlumu çok basit kuramassan ben kurarım ücretsiz kolay gelsin
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: