selamun aleyküm arkadaslar bakın ben kendi adıma hiçmi hiç phpmation kurmamaıstım denemiştim ama yapamamıstım bunu douwland ettikten sonra önemli olan sunucun özellikleridir ben ismini vermiyorum reklam olmasın bir yerden reseller aldım ve bana özel guvenlik altında bunu kurdum ffmpeg mencoder gibi phpsheld hatasına kadar hepsını kapsayan codecler hostum akuruldu bunu sağlayan bir hostcu bulmak önemli olan bir çok firma sadece sizin için phpmation kurulmasındaki gerekli ayarları size özel hale getirmeyebilir zira bazı ayarları hakikaten güvenlik açığı yaratmaktadır
çok konustum ama ksıacası ben kurdum buyrun demo
http://www.locadan.comşimdi düşünüyorum gercekten 250 dolar gibi bir masrafla bunun tam sürümünü alsammı diye zira ben yetneğimce bir kac yerini editledim ama bir çok yerinde
These Settings are not yet available in this version. dıyor yani lisans istiyor
arkadaım bence sen bunu kuracak kişi yerine bunun calısmasını sağlayacak gerekli codec ve ayarları sağlayacak host bakmalısın benim resellerim var makinam var gibi cevapları yazmadan önce bir düşün pekş bunlar var ama ben neden calıstıramıyorum diye demekki bu ayarlar yapılmamaıştır kurlumu çok basit kuramassan ben kurarım ücretsiz kolay gelsin